tag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post3420917038861872224..comments2024-02-28T08:48:43.924+01:00Comments on Risvin och Chili: Kou Rou - en rätt för fläskentusiastenEricShttp://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-36350548897946672382009-12-23T19:13:32.257+01:002009-12-23T19:13:32.257+01:00Jo det behövs speciell utrustning. Det enklaste är...Jo det behövs speciell utrustning. Det enklaste är en bambukorg som man lägger i woken och kan ha vatten kokande under. Det finns också små stöd att köpa och sätta i botten på en gryta. Sen sätter man skålen på stödet och fyller på med vatten, lägger på locket och ångkokar. Själv har jag köpt en ångkokningsgryta med två lösttagbara perforerade "våningsplan" i vilken jag kan ångkoka två rätter på samma gång. Allt sådant här brukar finnas i Asiatiska livsmedelsbutiker.EricShttps://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-67577175123634543782009-12-22T08:50:57.471+01:002009-12-22T08:50:57.471+01:00Nu står det "ångkoka" i det här receptet...Nu står det "ångkoka" i det här receptet också. Vad innebär det? Behövs speciell utrustning? Har jag missat ett tidigare blogginlägg?Ulrikhttps://www.blogger.com/profile/15831528373591728862noreply@blogger.com