tag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post8365326465307266685..comments2024-02-28T08:48:43.924+01:00Comments on Risvin och Chili: Made in ChinaEricShttp://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-20955315039156611782015-05-05T11:29:14.009+02:002015-05-05T11:29:14.009+02:00Tack själv!
Det finns en hel del att laga fortfara...Tack själv!<br />Det finns en hel del att laga fortfarande men 2014 blev ett intensivt jobbår och 2015 hgar vigts åt renovering och flytt. Jag hoppas dock komma igång igen i slutet av sommaren.EricShttps://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-50997882838558824152015-05-04T23:26:55.647+02:002015-05-04T23:26:55.647+02:00Hej!
Tänkte bara säga att det här är en fantastisk...Hej!<br />Tänkte bara säga att det här är en fantastisk blogg vars recept berikat otaliga trevliga middagar hemma och som inspirerat mig till att laga autentisk kinesisk mat.<br /><br />Tråkigt att det inte kommer så många nya inlägg men det är väl samtidigt förståeligt med tanke på att det måste vara ca 200 recept publicerade.<br /><br />STORT TACK FÖR DET!<br /><br />/PeterAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-7539443679568464652015-03-26T20:39:49.530+01:002015-03-26T20:39:49.530+01:00Tittar man i ett större perspektiv än bara Götebor...Tittar man i ett större perspektiv än bara Göteborg så är det ju inget superställe direkt. Men vi är inte så bortskämda med bra kinesisk mat på restaurang här så ribban ligger inte så högt.<br />Intressant boktips. Ska läsa den vid tillfälle, den är ju alldeles nyutgiven.EricShttps://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-52579966215079422702015-03-25T13:55:44.214+01:002015-03-25T13:55:44.214+01:00Tycker stället var sådär!
Skulle vilja veta vad d...Tycker stället var sådär!<br /><br />Skulle vilja veta vad du (som proffs) tycker om Erik Videgårds nya bok<br /><br />http://www.nok.se/Allmanlitteratur/Bocker/Fack/Mat-och-dryck-/Facing-heaven/Anonymousnoreply@blogger.com