tag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post8585790126651415742..comments2024-02-28T08:48:43.924+01:00Comments on Risvin och Chili: Sojakokt kycklingEricShttp://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-30360326945836625482012-06-09T11:44:23.150+02:002012-06-09T11:44:23.150+02:00Bra att du fick lön för mödan. /EricBra att du fick lön för mödan. /EricEricShttps://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-77539789957619054712012-06-07T20:19:47.562+02:002012-06-07T20:19:47.562+02:00Idag åt jag resterna. Skippade att ha mer sojasås ...Idag åt jag resterna. Skippade att ha mer sojasås än det som sas låg runt kycklingen och nu var det mer i min smak! Två dagar i kylen gjorde den bara gott.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09640488598495153064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-38368494214916056702012-06-06T23:10:40.568+02:002012-06-06T23:10:40.568+02:00Hej igen. Jag gillar skinn, men inte när det varit...Hej igen. Jag gillar skinn, men inte när det varit kokt. Det ska vara krispigt helst.<br /><br />Jo, det slog mig faktiskt idag, att ett par bitar var gott men som ensam rätt blev det alldeles för mastigt. Ska hitta på något med resterna i morgon, steka på och så ett gäng ärtor för lite sötma.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09640488598495153064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464123365225483439.post-14410393142633554472012-06-06T18:41:35.531+02:002012-06-06T18:41:35.531+02:00Det dök upp en kommentar på mejlen angående den hä...Det dök upp en kommentar på mejlen angående den hä rätten som jag tyvärr råkade ta bort i tron att den skulle finnas här också.<br /><br />I kommentaren ifrågasattes nyttan med friteringen. <br /><br />Jag tycker den framförallt påverkar skinnets konsistens och smak. Det finns liknande recept utan fritering men jag tycker man får det lilla extra ut av rätten med friteringen trots att köttet långt in i bröst och dylikt inte blir så påverkat.<br /><br />Sedan ansågs rätten ha en alltför hög mustighet och sälta. Detta är ju förstås smaksaker och rätten ska ha dessa egenskaper. En viktig sak med denna likt de flesta andra rätter här är ju att de inte ska vara ensamma på matbordet. Man bör servera några rätter som smakmässigt kompletterar varandra för att få en bra helhet.EricShttps://www.blogger.com/profile/04588722681931082917noreply@blogger.com