Risvin och Chili
Blogg om kinesisk mat.
onsdag 4 april 2012
Chili Akola
Jag var på konferens i Indien över helgen och passade på att köpa lite torkad chili. Sorten heter Akola och ska ha en ganska mild styrka. Blir kul att pröva.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
►
2015
(5)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(1)
►
2014
(13)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
augusti
(1)
►
juli
(2)
►
juni
(5)
►
maj
(1)
►
april
(2)
►
2013
(13)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
augusti
(5)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
mars
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(1)
▼
2012
(68)
►
december
(3)
►
november
(2)
►
oktober
(5)
►
september
(7)
►
augusti
(7)
►
juli
(4)
►
juni
(7)
►
maj
(10)
▼
april
(6)
Het gryta på högrev och potatis
Favorit i repris: Fisk i chilibönsås
Favorit i repris: Kycklinghjärtan på tandpetare
Favorit i repris: General Zuos kyckling
Nötkött i skivor med citrusskal
Chili Akola
►
mars
(4)
►
februari
(7)
►
januari
(6)
►
2011
(136)
►
december
(9)
►
november
(7)
►
oktober
(9)
►
september
(10)
►
augusti
(16)
►
juli
(6)
►
juni
(7)
►
maj
(11)
►
april
(15)
►
mars
(13)
►
februari
(12)
►
januari
(21)
►
2010
(192)
►
december
(20)
►
november
(14)
►
oktober
(20)
►
september
(15)
►
augusti
(11)
►
juli
(15)
►
juni
(15)
►
maj
(15)
►
april
(15)
►
mars
(18)
►
februari
(14)
►
januari
(20)
►
2009
(61)
►
december
(21)
►
november
(20)
►
oktober
(20)
Etiketter
allmänt
(17)
anka
(9)
böcker
(1)
chili
(80)
doufu
(33)
dumplings
(4)
favoriter
(18)
fisk
(31)
fläsk
(55)
fågel
(1)
groda
(4)
ingrediens
(76)
inälvor
(10)
julmat
(2)
korv
(1)
kyckling
(53)
lamm
(11)
manet
(3)
nudlar
(8)
nötkött
(28)
resa
(24)
restaurangbesök
(21)
Rissoppor
(3)
skaldjur
(20)
snacks
(4)
soppa
(26)
sprit
(11)
språk
(2)
svamp
(50)
sötsaker
(3)
Udda delar
(8)
utrustning
(1)
vegetariskt
(100)
ägg
(20)
öl
(2)
Bloggintresserade
Om mig
EricS
Visa hela min profil
Resa till Kina:
Mittensrike.se
Populära inlägg
Starksprit
Krispig och het kycklingmage
Vintermelon
Rödkokta kycklingfötter
Tusenåriga ägg
Jiaozi - Nordkinesiska dumplings
Friterat fläskkött med sötsur sås
Bönsåser
Abalone på burk
Bläckfisk med chili och gröna bönor
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar