Risvin och Chili
Blogg om kinesisk mat.
onsdag 25 juli 2012
Favorit i repris: Sidfläsk med meigan cai
梅干菜烧肉
(meigancai shao rou)
Mättande och god rätt på sidfläsk. Servera med ris och kalla grönsaksrätter.
Recept här
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
►
2015
(5)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(1)
►
2014
(13)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
augusti
(1)
►
juli
(2)
►
juni
(5)
►
maj
(1)
►
april
(2)
►
2013
(13)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
augusti
(5)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
mars
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(1)
▼
2012
(68)
►
december
(3)
►
november
(2)
►
oktober
(5)
►
september
(7)
►
augusti
(7)
▼
juli
(4)
God of Cookery
Favorit i repris: Sidfläsk med meigan cai
Jiugui jiu
Diaoyutai Ambassador Liquor
►
juni
(7)
►
maj
(10)
►
april
(6)
►
mars
(4)
►
februari
(7)
►
januari
(6)
►
2011
(136)
►
december
(9)
►
november
(7)
►
oktober
(9)
►
september
(10)
►
augusti
(16)
►
juli
(6)
►
juni
(7)
►
maj
(11)
►
april
(15)
►
mars
(13)
►
februari
(12)
►
januari
(21)
►
2010
(192)
►
december
(20)
►
november
(14)
►
oktober
(20)
►
september
(15)
►
augusti
(11)
►
juli
(15)
►
juni
(15)
►
maj
(15)
►
april
(15)
►
mars
(18)
►
februari
(14)
►
januari
(20)
►
2009
(61)
►
december
(21)
►
november
(20)
►
oktober
(20)
Etiketter
allmänt
(17)
anka
(9)
böcker
(1)
chili
(80)
doufu
(33)
dumplings
(4)
favoriter
(18)
fisk
(31)
fläsk
(55)
fågel
(1)
groda
(4)
ingrediens
(76)
inälvor
(10)
julmat
(2)
korv
(1)
kyckling
(53)
lamm
(11)
manet
(3)
nudlar
(8)
nötkött
(28)
resa
(24)
restaurangbesök
(21)
Rissoppor
(3)
skaldjur
(20)
snacks
(4)
soppa
(26)
sprit
(11)
språk
(2)
svamp
(50)
sötsaker
(3)
Udda delar
(8)
utrustning
(1)
vegetariskt
(100)
ägg
(20)
öl
(2)
Bloggintresserade
Om mig
EricS
Visa hela min profil
Resa till Kina:
Mittensrike.se
Populära inlägg
Starksprit
Krispig och het kycklingmage
Rödkokta kycklingfötter
Vintermelon
Tusenåriga ägg
Jiaozi - Nordkinesiska dumplings
Friterat fläskkött med sötsur sås
Bönsåser
Abalone på burk
Familjen Maos rödbrässerade fläsk
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar