Risvin och Chili
Blogg om kinesisk mat.
söndag 27 december 2009
Silluppdatering
Min Sichuansill blev ganska bra. Jämfört med övriga sillar på bordet blev den dock ganska salt. Ska pröva att vattna ur sillen i 6 timmar extra vid nästa försök samt kanske stryka sojan. Det blir väl till Påsk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
►
2015
(5)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(1)
►
2014
(13)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
augusti
(1)
►
juli
(2)
►
juni
(5)
►
maj
(1)
►
april
(2)
►
2013
(13)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
augusti
(5)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
mars
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(1)
►
2012
(68)
►
december
(3)
►
november
(2)
►
oktober
(5)
►
september
(7)
►
augusti
(7)
►
juli
(4)
►
juni
(7)
►
maj
(10)
►
april
(6)
►
mars
(4)
►
februari
(7)
►
januari
(6)
►
2011
(136)
►
december
(9)
►
november
(7)
►
oktober
(9)
►
september
(10)
►
augusti
(16)
►
juli
(6)
►
juni
(7)
►
maj
(11)
►
april
(15)
►
mars
(13)
►
februari
(12)
►
januari
(21)
►
2010
(192)
►
december
(20)
►
november
(14)
►
oktober
(20)
►
september
(15)
►
augusti
(11)
►
juli
(15)
►
juni
(15)
►
maj
(15)
►
april
(15)
►
mars
(18)
►
februari
(14)
►
januari
(20)
▼
2009
(61)
▼
december
(21)
Rödbrässerad Hel Fläsklägg
Dan Dan Mian
Kylskåpsrensning - Wokad fläskfile med Tianjin don...
Silluppdatering
Turkisk peppar wokad med svarta bönor
Wokad Sparris
Tai Bai Ji (nästan iallafall)
Kou Rou - en rätt för fläskentusiasten
Sichuansill
Koriander med vitlök och chili
Tillbaks till pannan kött
Vittlökskott
Myror klättrande i träd
Bambuskott
Ångkokt Aubergine Sichuan
Hot Pot
Sött vinris
Oxsvanssoppa med Gojibär
Wokad Kyckling med Nashipäron
Stekt fläskkött med turkisk peppar
Mera svamp: Svarta "trä-öron"
►
november
(20)
►
oktober
(20)
Etiketter
allmänt
(17)
anka
(9)
böcker
(1)
chili
(80)
doufu
(33)
dumplings
(4)
favoriter
(18)
fisk
(31)
fläsk
(55)
fågel
(1)
groda
(4)
ingrediens
(76)
inälvor
(10)
julmat
(2)
korv
(1)
kyckling
(53)
lamm
(11)
manet
(3)
nudlar
(8)
nötkött
(28)
resa
(24)
restaurangbesök
(21)
Rissoppor
(3)
skaldjur
(20)
snacks
(4)
soppa
(26)
sprit
(11)
språk
(2)
svamp
(50)
sötsaker
(3)
Udda delar
(8)
utrustning
(1)
vegetariskt
(100)
ägg
(20)
öl
(2)
Bloggintresserade
Om mig
EricS
Visa hela min profil
Resa till Kina:
Mittensrike.se
Populära inlägg
Starksprit
Krispig och het kycklingmage
Vintermelon
Rödkokta kycklingfötter
Tusenåriga ägg
Jiaozi - Nordkinesiska dumplings
Friterat fläskkött med sötsur sås
Bönsåser
Abalone på burk
Bläckfisk med chili och gröna bönor
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar